Udhëzime për përdorim BacteOFF

Droga kundër parazitëve duhet të merret në përputhje me rekomandimet e prodhuesit dhe udhëzimet në paketimin e ilaçit. Më shpesh, kursi i trajtimit është si më poshtë: 3 muaj, 1 porcion në ditë (30-40 minuta para ngrënies).

Në trajtimin e sëmundjeve komplekse, si dhe me përdorim afatgjatë, dozimi i ilaçit mund të ndryshojë - përcaktohet nga mjeku mjek në Shqipëri, në varësi të moshës dhe gjendjes së pacientit. Mjeku do t'ju tregojë se si të përdorni llak.

Leximet

Llak anti-parazit BacteOFF

Vlen të bëni një kurs trajtimi me BacteOFF nëse keni një ose më shumë simptoma të helminthiazës:

 • Kapsllëku

  Për shkak të formës dhe madhësisë së tyre, parazitët mund të mbyllin mekanikisht kanale të caktuara. Në prani të një infeksioni të rëndë helminthic, mbyllja e kanaleve të zakonshme të tëmthit dhe zorrëve shkakton kapsllëk të shpeshtë.

 • Diarre

  Disa parazitë, të tillë si protozoan, sekretojnë një hormon që promovon humbjen e natriumit dhe klorurit, duke çuar në jashtëqitje të lirshme. Prandaj, diarreja në prani të parazitëve është pasojë e aktivitetit të tyre jetësor, dhe jo një funksion mbrojtës i trupit.

 • Gazrat dhe fryrja e stomakut

  Lloje të caktuara të parazitëve ndodhen në zorrën e sipërme të hollë. Ato shkaktojnë inflamacion dhe, si rezultat, gazra dhe fryrje të stomakut. Simptomat e rregullta të fryrjes tregojnë praninë e parazitëve të fshehur që mund të vazhdojnë për muaj apo edhe vite.

 • Alergji

  Sekretimet toksike të parazitëve mund të provokojnë një reagim mbrojtës të trupit në formën e sekretimit të eozinofileve, i cili mund të shkaktojë reaksione alergjike, si dhe sekretim të shtuar të imunoglobulinës E.

 • Çrregullimi i gjumit

  Përgjigja e trupit ndaj luftës së sistemit imunitar kundër parazitëve mund të jetë zgjimi i rregullt gjatë natës, veçanërisht midis orës 2: 00 dhe 3: 00. Në këtë kohë, mëlçia është veçanërisht aktive.

 • Bruksizmi (bluarja e dhëmbëve)

  Shtrydhja, fërkimi dhe kërcëllimi i tepërt i dhëmbëve janë shpesh simptoma të infeksionit. Bruksizmi është një reagim i sistemit nervor ndaj pranisë së stimujve të huaj.

 • Çrregullimet imune

  Parazitët ndihmojnë në dobësimin e mbrojtjes së trupit dhe zvogëlimin e prodhimit të imunoglobulinës. Reagimet e kësaj natyre mund të përfshijnë shtim në peshë, rritje të urisë, erë të keqe të gojës, akne, diabet dhe sëmundje kardiovaskulare.

Kundërindikimet

Për shkak të përbërjes 100% natyrale, spreji BacteOFF nuk ka kundërindikacione dhe efekte anësore tipike të ilaçeve sintetike.

Kombinohet me barna të tjerë, nuk kërkon recetë.