Shqyrtime rreth BacteOFF

 • Enis
  Kohët e fundit, pas kalimit të testeve, u gjet helminthiaza. Unë nuk jetoj vetëm - kam një grua dhe disa fëmijë të vegjël, kështu që ishte jashtëzakonisht e rëndësishme për të zgjidhur problemin sa më shpejt të jetë e mundur. Mjeku kujdestar këshilloi tërheqjen dhe, e dini, më ndihmoi për më pak se një javë - i kalova përsëri testet dhe nuk kishte asgjë. Tani e gjithë familja po përdor këtë llak për parandalim.
  BacteOFF
 • Anila
  Fëmija është në klasën 3 dhe u diagnostikua me krimba gjatë një ekzaminimi mjekësor në shkollë. Ne u përpoqëm të trajtohemi sipas këshillave nga interneti, por kjo nuk na ndihmoi - diarreja, të përzierat, dhimbja e kokës vazhduan. Pastaj një mik këshilloi BacteOFF - shpejt, me besueshmëri, pa efekte anësore. Pas dy javësh trajtimi, ata u kontrolluan përsëri - pa krimba! Unë e rekomandoj atë.
  BacteOFF
 • Mirjeta
  Unë kam një mace në banesën time. E ndjek mirë, rregullisht i jap ilaçe kundër krimbave. Por ata ndaluan së ndihmuari - ata kohët e fundit bënë një test dhe gjetën helminthiazë. Ajo refuzoi ilaçet e mëparshme, pasi ato nuk ndihmonin, kështu që mjeku këshilloi BacteOFF. Me ndihmën e saj, krimbat u hoqën nga macja në një javë e gjysmë. Tani e përdor vetëm këtë mjet.
  BacteOFF
 • Arijan
  Disa muaj më parë, kishte dhimbje barku, diarre, plus trupi ishte dobësuar shumë. Terapisti tha që këto janë simptomat standarde të krimbave dhe sugjeroi një ilaç - BacteOFF. Unë përdora ilaçin për rreth një javë dhe isha shumë i suksesshëm - stomaku filloi të funksiononte normalisht, diarreja ishte zhdukur dhe forca u shfaq. Do ta pi edhe për parandalim.
  BacteOFF
 • Anila
  Unë nuk mbaj kafshë në shtëpi, unë laj mirë frutat dhe perimet para se të ha. Se si i mora krimbat nuk është e qartë. Por fakti mbetet - ju duhet të mjekoni. Kam lexuar për BacteOFF në internet dhe më tërhoqi çmimi. Kam kaluar teste të përsëritura pas 20 ditësh dhe parazitët ishin zhdukur. Unë jam i kënaqur me produktin - përveç një kosto të pranueshme, ka ende një efekt të fortë.
  BacteOFF
Vlerësimi i përdoruesit BacteOFF
4.1
26