BacteOFF Blej në Farmaci

A është e mundur të blihet dhe ku është ilaçi kundër parazitëve në një farmaci të rregullt? në Shqipëri, ky produkt nuk shitet nga organizatat farmaceutike me pakicë, prandaj, ju mund të porosisni llak BacteOFF vetëm në faqen zyrtare të prodhuesit. Si ta bëjmë atë?

  1. Plotësoni formularin e porosisë në faqen kryesore të faqes, tregoni informacionin tuaj të kontaktit (emri, numri i telefonit).
  2. Prisni thirrjen e operatorit - më shpesh, klientët thirren përsëri brenda 5 minutash nga momenti i dorëzimit të aplikimit.
  3. Kontrolloni me një punonjës të kompanisë të gjitha pyetjet tuaja (kostot e dorëzimit, kushtet e kthimit të produktit, mënyrën e aplikimit të tij, etj. ) dhe konfirmoni porosinë.
  4. Rreth dorëzimit

  5. Pasi të jetë dorëzuar parcela (1-3 ditë), ejani në zyrën më të afërt postare, kontrolloni integritetin e mallrave, pajtueshmërinë e tyre me faturën dhe vetëm pas kësaj, paguani koston.

Uebfaqja zyrtare shet vetëm produkte origjinale direkt nga prodhuesi. Blerja e BacteOFF atje, ju merrni një garanci cilësore pa mbingarkesa.