Autor i artikujve Miranda

autor:
Miranda
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Sipas OBSH, nga 50 milion njerëz që vdesin çdo vit, më shumë se 15 milion janë shkaktuar nga sëmundje infektive të shkaktuara nga parazitët. Çfarë parazitësh mund të jetojnë në trup dhe çfarë dëmi i bëjnë trupit?
    25 marsh 2021
  • Pastrimi i trupit nga parazitët me ilaçe popullore dhe në shtëpi përbëhet nga dy faza: përgatitja për pastrim, pastrimi vetë.
    23 marsh 2021