Autor i artikujve Mirjeta

autor:
Mirjeta
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Fotografitë e krimbave që mund të jetojnë në trupin e njeriut. Një përshkrim i hollësishëm i parazitëve, tiparet e ciklit jetësor dhe metodat e hyrjes në trupin e njeriut. Simptomat e shkaktuara nga pushtimet helmintike.
    24 marsh 2021