Autor i artikujve Artan

autor:
Artan
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Mjetet juridike popullore për parazitët në trupin e njeriut janë më të popullarizuara tek pacientët dhe janë shumë efektive.
    23 marsh 2021
  • Cilat lloje të parazitëve që jetojnë në trupin e njeriut ekzistojnë? Karakteristikat dhe përshkrimi i sëmundjes. Simptomat kryesore dhe mekanizmi i zhvillimit. Metodat diagnostike dhe trajtimi.
    23 marsh 2021