Autor i artikujve Elisa

autor:
Elisa
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Parazitët më të zakonshëm në trupin tonë janë helminthët, protozoa, krimbat, kërpudhat patogjene, krimbat e kunjve, krimbat e rrumbullakët, lamblia dhe të tjerët. Të gjithë parazitët e mësipërm janë shumë të rrezikshëm: komplikime të tmerrshme janë të mundshme.
    24 marsh 2021